Qui som?

L’Escola Bressol és l’Escola dels més petits. Un espai on compartim l’educació dels infants amb les famílies.

El nostre objectiu com equip de professionals és satisfer les necessitats físiques (salut, alimentació, descans, higiene, protecció,…) afectives, emocionals, personals, intel·lectuals i socials dels infants fent una intervenció educativa adequada en cada moment.

Creiem que en els primers anys de vida és imprescindible la relació família – escola per tal d’establir un vincle fort basat en el respecte, el diàleg, la confiança i la comunicació mútua per assegurar una acció educativa.

Per afavorir aquesta relació des de l’Escola Bressol us animen a participar en totes aquestes activitats com poden ser reunions, entrevistes, xerrades, festes i celebracions, dinàmiques de grup…

El personal de les escoles bressol El Cuc i El Xic ens definim com un equip que treballa en consens i reflexiona periòdicament sobre la pròpia pràctica per millorar-la a través de l’experiència i la formació continuada.

Al llarg d’aquest curs durem a terme noves metodologies de treball i ens caldrà del vostre ajut per tal que siguin un èxit.

Anuncis

About cucxic

Aquest és el blog de les Escoles Bressol de Vacarisses: El Cuc i El Xic.

Arxivat a

Enllaç permanent

Arxiu de publicacions

Galeria d'imatges de l'Ajuntament

%d bloggers like this: